INSCRIPCIONS CURS 20 – 21

EDUQUEM AMB LA MÚSICA

A l’estació de la música t’oferim una programació creativa i dinàmica, amb tallers i activitats audiovisuals perquè n’aprenguis i en gaudeixis d’ella!

MÚSICA
IDIOMES
EDUCACIÓ

Aquí podreu realitzar les inscripcions per a tots els cursos i tallers organitzats per l’escola l’Estació de la música.

Per a dubtes, consultes i/o inscripcions presencials us podeu adreçar a:

ESCOLA L’ESTACIÓ DE LA MÚSICA
C. Estació, 10 | 17846 MATA (Porqueres)
Tel. 682 18 96 99
info@lestaciodelamusica.cat

INSCRIPCIONS CURS 20 -21

 

Podeu descarregar els preus AQUÍ

Podeu fer la inscripció online o descarregant-la i entregar-la a l’escola, per correu electrònic o enviant una captura al whatsapp de l’escola!

Les activitats suplementàries es faran durant tot el curs.

Benvinguts a L’Estació de la música

L’Estació de la música va néixer a l’octubre de l’any 2017, amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent, amb noves metodologies i, sobretot pensant que la música ha de ser per tothom, tant per aquells que en volen fer la seva professió, com per tots els que vulguin gaudir de la música en les seves estones de lleure.

El local està totalment adaptat a la normativa vigent i per tant, és apta per a minusvàlids. Totes les aules disposen de climatització i mitjans audiovisuals.

En molt poc temps, l’oferta formativa s’ha anat ampliant i avui us oferim ensenyament musical per a alumnes des de tres anys i fins a l’edat adulta per tal que tothom trobi el seu espai d’aprenentatge musical.

També tenim una àmplia oferta de classes d’instrument i varietat d’estils, podreu aprendre música clàssica, moderna i tradicional i participar en els diferents grups vocals i instrumentals que s’han anat formant. Donem una gran importància a la música en grup, i les experiències de poder pasar a estudi per noves experiències, ja que pensem que la millor manera de gaudir de la música és compartir-la entre tots plegats.
Les escoles de música imparteixen ensenyaments no reglats, que aporten a l’alumnat una formació teòrica i pràctica que permet gaudir de la pràctica individual i de conjunt. L’oferta formativa és oberta i flexible; es poden impartir programes de diferents intensitats i per alumnat de totes les edats. Els estudis de música que s’imparteixen no són reglats i, per tant, no condueixen a l’obtenció de títols amb validesa acadèmica oficial.

 
 
 

Direcció

C/ Estació, 10 | Mata - 17846

Telèfon

682 189 699

Correu electrònic

info@lestaciodelamusica.cat

Ens vols preguntar alguna cosa?